Betaling

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u een keuze maken uit twee betalingsmogelijkheden:

Betaling zelf overmaken
U kunt het totaalbedrag overmaken op NL84INGB0004515992 tnv VerrasJeDier te Mijdrecht onder vermelding van het ordernummer.

Betaling via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  Als u wil betalen met iDEAL klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Na authorisatie wordt het bedrag direct van uw betaalrekening afgeschreven en wordt VerrasJeHond geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Overige betalingsgegevens
U ontvangt altijd per e-mail een kopie van de bestelling en alle gegevens. VerrasJeDier levert momenteel uitsluitend op basis van vooruitbetaling. De overboekingsperiode per bank is zeer verschillend en is tevens afhankelijk van de manier van de overboeking. Betalingsgegevens

NL84INGB0004515992  tnv VerrasJeDier te Mijdrecht

Voor betalingen vanuit het buitenland:

BIC: INGBNL2A
IBAN: NL84INGB0004515992