Verzending

Zodra het totaalbedrag van uw bestelling is bijgeschreven op ons rekeningnummer, wordt het pakket dezelfde werkdag nog verzonden per Post-NL, mits alle bestelde artikelen op voorraad zijn. De zendingen worden aangetekend verzonden.

U krijgt altijd per e-mail bericht wanneer uw bestelling is verzonden. Deze e-mail bevat ook het Post-NL tracknummer. Middels het tracknummer kunt u uw zending volgen via internet. op www.postnl.nl. Hiervoor dient u naar uw account pagina te gaan en vervolgens staat er per bestelling een link naar trackTrace. Door het invoeren van het tracknummer in combinatie met uw postcode, kunt u de status van de zending opvragen. Tevens kunt u de status telefonisch opvragen bij Post-NL pakketservice 0900-0570.

Mocht u tijdens het aanbieden van het pakket niet aanwezig zijn, dan kunt u het op het postkantoor afhalen. De postbode laat dan een briefje achter.

Het is ook mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces.

Verzendkosten
Verrasjedier.nl berekent u de pakkettarieven door van TNT Post. De volgende verzendkosten zijn van toepassing:

Waarde Gewicht Verzendkosten
Tot € 50,- 0 – 30 kg € 6,95
Meer dan € 50,- 0 – 30 kg Gratis Verzenden!

Voor zware bestellingen gelden de volgende tarieven:

Waarde Gewicht Verzendkosten
Meer dan € 50,- Meer dan 30 kg Op aanvraag

De verzendkosten zijn inclusief btw. De verzendkosten van bestellingen boven de 30 kilogram zijn op aanvraag.

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 48 uur na ontvangst van de betaling af te leveren. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover de vertraging niet aan ons kan worden toegerekend. Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk dertig (30) dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Wij zullen in dat geval voor terugbetaling zorgdragen exclusief.